În era tehnologiei, e momentul să oferim apei puteri digitale. Descoperă funcțiile inteligente ale bateriei de apă potabilă RE.SOURCE

REHAU a lansat noua generație de baterii pentru apă potabilă care redefinesc confortul în locuință sau la birou, oferind întreaga diversitate a apei prin simpla atingere a unui display. Cu revoluționarul RE.SOURCE, dispuneți oricând de apă filtrată, răcită, fierbinte sau carbogazoasă și eliminați definitiv efortul și costurile pe care le implică apa îmbuteliată, protejând în același timp mediul înconjurător.

Varianta RE.SOURCE PREMIUM + furnizează, în plus față de celelalte versiuni, apă fierbinte până la 95 ° C pentru ceai sau alte băuturi calde. Pentru siguranța copiilor, este prevăzut de asemenea cu încuietoare încorporată, care garantează limitarea accesului la funcția de apă caldă, putând fi dezactivată prin introducerea unui cod pe ecranul tactil. Pentru a indica progresul încălzirii apei, ecranul tactil afișează culori diferite, iar pentru a preveni supraîncălzirea, aparatul este prevăzut cu o supapă de siguranță.

Un stil de viață mai eficient și mai sustenabil este principiul care a stat la baza creării bateriei inteligente RE.SOURCE. Cu un mod integrat de economisire a energiei și cu funcția de clătire igienică automata, RE.SOURCE PREMIUM și PREMIUM + oferă utilizatorilor un plus de confort și siguranță, permițându-le setarea acestor intervale printr-o interfață web. Astfel, dacă aparatul nu este utilizat timp de 72 de ore, un mesaj apare automat pe ecran și se poate efectua o clătire igienică pentru a preveni formarea germenilor. În plus, actualizările periodice ale stării indică din timp dacă filtrul trebuie schimbat sau dacă aparatul necesită întreținere.

Află aici care versiune RE.SOURCE e cea mai potrivită pentru tine.