Faceți cunoștință cu RE.SOURCE. Diversitatea apei, direct de la robinet

Inovația viitorului înseamnă simplitate, posibilitatea de a avea toate opțiunile la o atingere distanță, fără efort, doar tehnologie. REHAU lansează o nouă generație de baterii de bucătărie pentru apă potabilă, concepute să ofere diversitatea apei, direct de la robinet. RE.SOURCE este dispozitivul ce asigură atât de multe posibilități: apă filtrată, apă fierbinte, apă carbogazoasă, apă răcita, prin simpla atingere a unui display.

Bateria inteligentă RE.SOURCE este fabricată din componente de cea mai înaltă calitate, proiectate și asamblate cu atenția și dedicarea specialiștilor REHAU. Design-ul minimalist și elegant face posibilă integrarea bateriei RE.SOURCE în orice bucătărie, indiferent de stil sau mărime, iar datorită funcțiilor sale inteligente, înlocuiește toate acele recipiente și accesorii de nelipsit până acum într-o bucătărie. În plus, contribuie semnificativ la un stil de viață responsabil față de mediul înconjurator, prin evitarea definitivă a flacoanelor de apă, pentru o zi de mâine mai sustenabilă.

RE.SOURCE se instalează rapid și ușor cu ajutorul kit-ului de instalare Plug & Play, iar mulțumită dimensiunilor sale compacte, unitatea de sub blat se potrivește oriunde. Deși presiunea recomandată a apei este de 2,5 bari, RE.SOURCE este proiectat pentru a putea atinge o presiune de până la 6 bari.

Componentele individuale ale RE.SOURCE sunt ușor de curățat și de înlocuit. Atunci când dioxidul de carbon se epuizează, buteliile de 425 g CO2 disponibile în comerț pot fi instalate cu ușurință în unitatea de sub blat. În schimb, pentru utilizarea bateriei în scopuri comerciale, RE.SOURCE oferă și posibilitatea atașării unor canistre de 2 kg, 6 kg sau 10 kg de CO2, printr-o conexiune externă utilizând un reductor de presiune de gaz disponibil separat. Curățarea și decalcifierea sunt la fel de simple, utilizând un cartuș de curățare umplut cu detergent, întreținerea fiind necesară o singură dată pe an pentru locuințe, sau de două ori pe an în spații comerciale.

Află aici care versiune RE.SOURCE e cea mai potrivită pentru tine.