Noul RE.SOURCE e aici. Redefinește ideea de “apă de la robinet”, prin simpla atingere a ecranului tactil

Apa este acea resursă naturală fără de care nu putem trăi. Un român consumă, în medie, 92 de litri de apă îmbuteliată pe an, iar potrivit unui studiu UE, accesul la apă de calitate direct de la robinet ar putea diminua consumul de apă îmbuteliată cu 17%, fapt ce ar contribui semnificativ la reducerea emisiilor de CO2 și a deșeurilor de plastic, dar și a costurilor consumatorilor.

REHAU prezintă o nouă generație de baterii de bucătărie pentru apa potabilă, gândită să revoluționeze ideea de “apă de la robinet”, așa cum o știm de atâta timp. În era tehnologiei, este momentul să oferim apei puteri digitale, cu ajutorul robinetului inteligent RE.SOURCE.

Diversitatea apei este acum la o simplă atingere de display distanță. Apă filtrată, răcită, fierbinte sau carbogazoasă, poți opta pentru oricare dintre ele, direct de la robinet.

Cu ajutorul funcțiilor sale inteligente, a ecranului tactil intuitiv, dar și a design-ului modern combinat cu cea mai înaltă calitate a apei potabile, noul RE.SOURCE îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță și confort pentru uz privat și comercial.

În funcție de necesitățile utilizatorilor, RE.SOURCE este disponibil în trei variante: BASIC, PREMIUM și PREMIUM +. Filtrul cu cărbune activ încorporat în unitatea de sub blat are o capacitate de filtrare de 5000 de litri și îndepărtează particulele microscopice de până la 0.5 μm, precum și clorul, substanțele organice și depunerile metalice ca plumbul și fierul. Robinetul de înaltă presiune, disponibil în formă de L sau C, cromat sau mat, distribuie apa potabilă filtrată la diferite niveluri de temperatură. Tehnologia RE.SOURCE permite, de asemenea, adăugarea de dioxid de carbon pentru a produce apa carbogazoasă, iar funcția de răcire oferă posibilitatea reglării temperaturii, cu o capacitate de răcire de 15 litri pe oră.

Află aici care versiune RE.SOURCE e cea mai potrivită pentru tine.